logo

Scroll naar beneden voor alle menu's.

Gelieve allergieën op voorhand te melden bij uw reservatie aub.

Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.
Op zaterdagmiddag vanaf 25 personen.

Alle voorwaarden vindt u hier.

 

 

All-in menu september & oktober '25

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Grietfilet  –  zalf van pompoen

Carpaccio van zwaardvis – passievrucht

In filo gebakken brie – honing

***

Gebakken wijting – boschampignons - risotto

Ibericohaasje– porto bello – kroketjes

Filet mignon of filet pur (+ €7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes

***

Irish coffee

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Merveilleux van koffie & speculoos

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg

_______________________________________________________________

 

All-in menu november & december '25

3 amuses volgens creatie van de chef

***

Pasta Vongole –  pulpo & chorizo

Wildterinne  – brioche - vijgencompot

Haasje van leng – witte wijn saus - kruidenolie

***

Zeeduivel in filo – mousse van gerookte zalm - duchesse

Filet van rendier– kastanjesaus – huisgemaakte rostie

Filet mignon of filet pur (€ +7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes

***

Irish coffee

Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom

Monchou met witte chocolade en passievrucht

€ 59,50 per persoon 

4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.

Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.

Afwijken van menu kan mits opleg

_______________________________________________________________

 

All-in menu januari & februari '26

3 amuses volgens creatie van de chef
 
***
Gebakken St Jacobs oester –  Chorizo - knolselder (+ € 3)
 
Wildkroket – notensalade – chutney van vijgen
 
Lenghaasje – Parmezaan – blanke boter
 
***
 
Zalm – courgettenbloem – dillesaus – aardappel waaiertje
 
Filet van hertekalf – butternut – oesterzwammen- speksoesjes (+ € 3)
 
Filet mignon of filet pur (+€ 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
***
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
 
Crème brulée met Madagaskar vanille
€ 62,00 per persoon 
 
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
 
Afwijken van menu kan mits opleg
 
_______________________________________________________________
 
 
 
All-in menu maart & april '26
3 amuses volgens creatie van de chef
 
***
 
Asperges – zalm – kokos jus – milde curry
 
Oven camentbert – brioche – gepofte tomatencompot 
 
Gebakken scampi’s - mangosaus
 
***
 
Goudbrasem – waterkerssaus – risotto van aardappel
 
Lamsfilet – dragon– gratin aardappelen
 
Filet mignon of filet pur (+ € 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
***
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
 
Mille feuille – banketbakkersroom - peer
 
€ 62,00 per persoon 
 
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
 
Afwijken van menu kan mits opleg
 
 
 
_______________________________________________________________
 
 
All-in menu mei & juni '26
3 amuses volgens creatie van de chef
 
***
 
Gerookte eendenborst – sla hart – konfijt van rabarber
 
4 kazen kroket – peterselie - citroen
 
Schartongrol – hazelnootkorst - bloemkoolmousseline
 
***
 
Koolvishaasje – groene asperges – citrus hollandaise – aardappelmousseline
 
Kalfsnootje – pastinaakcreme – sjalottenjus – speksoesjes 
 
Filet mignon of filet pur (+ € 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
***
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
 
Karamel macchiato gebak
 
 
 
€ 62,00 per persoon 
 
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
 
Afwijken van menu kan mits opleg
 
_______________________________________________________________
 
 
 
All-in menu juli & augustus '26
3 amuses volgens creatie van de chef
 
***
 
Pannacotta van geit – bietjes
 
Tartaar van tonijn – doperwtencreme – radijs
 
Carpaccio van wit blauw – Parmezaan - ruccola
 
***
 
Slibtongen – sla & tomaat – frietjes
 
Ibericohaasje – ratatouille – rozemarijn aardappelen
 
Filet mignon of filet pur (+€ 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
***
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus – slagroom
 
Ananas – bananen ijs – gezouten karamel
 
 
 
€ 62,00 per persoon 
 
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
 
Afwijken van menu kan mits opleg
 
_______________________________________________________________
 
 
All-in menu september & oktober '26
3 amuses volgens creatie van de chef
 
***
 
Gebakken lotte – groen kruiden saus – chips van paarse wortel (+ € 2)
 
Gemarineerde zalm - dille
 
Burrata – tomaten chutney – basilicum - coppa
 
***
 
Pladijsfilet – chorizokorst – paprika crème
 
Geconfijte varkenswangen – savooispek -  pulled porc Parmentier
 
Filet mignon of filet pur (+€ 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
***
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
 
Bavarois van framboos met gelei van citrus
 
€ 62,00 per persoon 
 
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
 
Afwijken van menu kan mits opleg
 
_______________________________________________________________
 
 
All-in menu november & december '26
3 amuses volgens creatie van de chef
 
***
 
Langoustines – knoflook - zeekraal
 
Wildterinne  – bladerdeegtoast – vijgencompot
 
Bouillabaisse van noordzeevis - rouille
 
***
 
Kabeljauw – crème van aubergiene – Pomme Anna 
 
Filet van rendier– gvulde appel met veenbes – knolselder – amandelsoes (+ € 5)
 
Filet mignon of filet pur (+ € 7) “peper of champignon” – rauwkost – frietjes 
 
***
 
Irish coffee 
 
Dame blanche – verse chocoladesaus - slagroom
 
Amandelbisquit – hazelnootcrème -gekarameliseerde peer
 
 
 
€ 62,00 per persoon 
 
4 x wijn of andere dranken en water inbegrepen tijdens het menu.
 
Menu’s worden per tafel geserveerd en afgerekend.
 
Afwijken van menu kan mits opleg
 

   

Gelieve allergieën op voorhand te melden bij uw reservatie aub.

Deze menu's worden geserveerd op vrijdag- en zaterdagavond en op zondagmiddag, liefst na reservatie.

Op zaterdagmiddag vanaf 25 personen.

Alle voorwaarden vindt u hier.